GROVEN HYLLER GRIEG
16. oktober 07
Sigmund Grovens hyllest til Edvard Grieg utgis snart på plate. Les mer her.
 
–Å gå gjennom Griegs musikk for å lage en slik plate er en glede, men det er vanskelig å gjøre et utdrag som passer til mitt instrument, så a-moll-konserten får dere ikke høre her i kveld, sa Groven til Beate Evensen i Telen om prosjektet.
 
I september og oktober har Groven altså presentert deler av repertoaret, og CD-en kommer i løpet av høsten.
 
Hele artikkelen finner du her


Sigmund Groven
Foto: www.mic.no 
 

 
ARKIV:
19.12.07 På nyttårsaften kunne man høre det siste programmet i UNG Grieg. Vi takker NRK for godt samarbeid i Grieg-året!
LES MER

28.11.07 Søndag 2. desemberkl. 15.30, vil Generasjonskoret/Buolvvat hylle Edvard Grieg og hans musikk på en matiné i Sparebank 1 sin festsal i Tromsø.
LES MER

21.11.07 Professor Harald Herresthal, som nylig deltok under vårt Grieg/Dreyfus-seminar i Paris er aktuell med utgivelsen av to nye bøker. Les mer her.
LES MER

20.11.07 G-kraft er i gang, og Erik Bjørnskau i Aftenposten gjorde mandag et intervju med bidragsyterne den første kvelden. Vi har lenket opp til artikkelen.
LES MER

12.11.07 Japan er det eneste landet utenfor Norge med en egen, nasjonal Griegkomité. I september og oktober gikk flere store Grieg-arrangementer av stabelen. Aftenposten var til stede, les deres rapport her.
LES MER

Gå til arkiv

Tilbake til Arkivet