Du er her: Hjem / Hjem /

 
GROVEN HYLLER GRIEG
16. oktober 07

Sigmund Grovens hyllest til Edvard Grieg utgis snart på plate. Les mer her.
 
–Å gå gjennom Griegs musikk for å lage en slik plate er en glede, men det er vanskelig å gjøre et utdrag som passer til mitt instrument, så a-moll-konserten får dere ikke høre her i kveld, sa Groven til Beate Evensen i Telen om prosjektet.
 
I september og oktober har Groven altså presentert deler av repertoaret, og CD-en kommer i løpet av høsten.
 
Hele artikkelen finner du her


Sigmund Groven
Foto: www.mic.no 
 

 
ARKIV:
29.10.07 Musikerne i Bergen Filharmoniske Orkester er klare for en tre uker lang turné til USA. Mellom 2. og 19. november holder de hele 12 konserter langs USAs østkyst.

22.10.07 30 lærere og studenter ved Norges musikkhøgskole reiser til Berlin neste uke, for å delta under Treffpunkt Grieg, Deutsch-Norwegische Woche 2007.

16.10.07 Sigmund Grovens hyllest til Edvard Grieg utgis snart på plate. Les mer her.

10.10.07 "Med denne poetisk-musikalske forestillingen ønsker noen av de beste utøverkreftene fra Norges musikkhøgskole å skape sin visjon om komponistens bevissthetsstrøm i overgangen mellom liv og død", skriver utøverne om sine konserter 21. og 23. oktober. Les mer her.

03.10.07 8.-10. oktober kan ein ny kammeropera om Grieg opplevast i Kanonhallen på Løren. I dette intervjuet med Det Norske Blåseensemble kan du lesa meir om operaen og om ensemblets øvrige verksemd.

Gå til arkiv

Tilbake til Arkivet

Klikk her for å få en utskriftsvennlig version av denne siden.Utskriftsvennlig version