Du er her: Hjem / Hjem /

 
ALLE KAN SYNGE GRIEG
17. september 07

Søndag 23. september er det klart for Grieg-selskapets siste markering i Grieg-året. Sammen med Grex Vocalis og Studio Generations AS arrangerer de da "Alle kan synge Grieg" i Oslo Konserthus.

Grex Vocalis lanserer sin nye Grieg-CD og vil opptre både som damekor, mannskor og blandet kor. Solist er tenoren Magnus Staveland.

Rut Tellefsen vil resitere ”Bergljot” akkompagnert av Einar Steen-Nøkleberg.
Inger Elise Reitan akkompagnerer ”Alle-kan-synge-koret” og vil også spille firhendig med Nøkleberg. Publikum vil også få være med å synge noen Grieg-sanger tilslutt i konserten.

Carl Høgset startet i 2002 sangkurset ”Alle kan synge” for folk som hevder at de ikke kan synge. Kurset er blitt veldig populært og teller i høst over 450 deltagere. Alle disse vil stå på scenen i Konserthuset og fremføre noen av Griegs sanger, som bl.a. ”Ved Rondane” og ”Jeg elsker dig” med kontratenoren Rasmus Høgset som solist.

Konserten går av stabelen i Oslo Konserthus kl 18.00.

 
Carl Høgset dirigerer "Alle kan synge Grieg"
 
 
ARKIV:
29.10.07 Musikerne i Bergen Filharmoniske Orkester er klare for en tre uker lang turné til USA. Mellom 2. og 19. november holder de hele 12 konserter langs USAs østkyst.

22.10.07 30 lærere og studenter ved Norges musikkhøgskole reiser til Berlin neste uke, for å delta under Treffpunkt Grieg, Deutsch-Norwegische Woche 2007.

16.10.07 Sigmund Grovens hyllest til Edvard Grieg utgis snart på plate. Les mer her.

10.10.07 "Med denne poetisk-musikalske forestillingen ønsker noen av de beste utøverkreftene fra Norges musikkhøgskole å skape sin visjon om komponistens bevissthetsstrøm i overgangen mellom liv og død", skriver utøverne om sine konserter 21. og 23. oktober. Les mer her.

03.10.07 8.-10. oktober kan ein ny kammeropera om Grieg opplevast i Kanonhallen på Løren. I dette intervjuet med Det Norske Blåseensemble kan du lesa meir om operaen og om ensemblets øvrige verksemd.

Gå til arkiv

Tilbake til Arkivet

Klikk her for å få en utskriftsvennlig version av denne siden.Utskriftsvennlig version