Du er her: Hjem / Hjem /

 
G-KRAFT ÅPNET MED DEBATT
20. november 07
G-kraft er i gang, og Erik Bjørnskau i Aftenposten gjorde mandag et intervju med bidragsyterne den første kvelden. Vi har lenket opp til artikkelen.
 
Med temaet "Dagens kunstner - humanist eller narsissist?", debatterte forfatter og leder i Den norske Forfatterforening, Anne Oterholm, teaterregissør Tor Vagn Lid, samt Aftenpostens debattredaktør Knut Olav Åmås.
 
- For meg er dette veldig sentrale spørsmål som vi diskuterer daglig blant forfattere. Jeg synes det er naturlig og riktig å knytte kunstnerrollen og kunstneriske uttrykk til dette med ytringsfriheten, sa Anne Oterholm i intervjuet, som du kan lese i sin helhet her.

Oslo Strykekvartett
 
 
 
ARKIV:
19.12.07 På nyttårsaften kunne man høre det siste programmet i UNG Grieg. Vi takker NRK for godt samarbeid i Grieg-året!

28.11.07 Søndag 2. desemberkl. 15.30, vil Generasjonskoret/Buolvvat hylle Edvard Grieg og hans musikk på en matiné i Sparebank 1 sin festsal i Tromsø.

21.11.07 Professor Harald Herresthal, som nylig deltok under vårt Grieg/Dreyfus-seminar i Paris er aktuell med utgivelsen av to nye bøker. Les mer her.

20.11.07 G-kraft er i gang, og Erik Bjørnskau i Aftenposten gjorde mandag et intervju med bidragsyterne den første kvelden. Vi har lenket opp til artikkelen.

12.11.07 Japan er det eneste landet utenfor Norge med en egen, nasjonal Griegkomité. I september og oktober gikk flere store Grieg-arrangementer av stabelen. Aftenposten var til stede, les deres rapport her.

Gå til arkiv

Tilbake til Arkivet

Klikk her for å få en utskriftsvennlig version av denne siden.Utskriftsvennlig version