Du er her: Hjem / Hjem /

 
INNLEGG FRA SEMINARET I PARIS
20. november 07
Edvard Griegs engasjement i Dreyfus-saken var utgangspunkt og inspirasjon for et møtested for en  dagsaktuell meningsutveksling om ytringsfrihet og menneskerettigheter i Palais de la Bourse, mandag 22.10. 
 
denne siden finner du et innslag fra arrangementet sendt i Kulturnytt på NRK.
 
På våre engelske sider legger vi nå ut to av innleggene fra seminaret. Først ut er teksten fra tidligere korrupsjonsjeger i NORAD, Eva Joly. Du kan lese hele innlegget - som er i fransk språkdrakt - her.
 

Eva Joly
 
From the seminar
Photo: Are Frode Søholt

 
ARKIV:
03.03.08 Vi vil hevde at bidragene fra både offentlige og private bidragsytere har gitt god avkastning – og at Grieg-markeringen 2007 viser at investering i nasjonale kulturjubiléer er god butikk, dersom de håndteres på rette måten, skriver direktør Grung Moe om Grieg 07s sluttrapport som blir presentert i morgen. Fra denne artikkelen kan du laste ned dokumentet.

19.12.07 Fra januar 2008 vil Bergen Offentlige Bibliotek overta Grieg 07s nettsider.

15.12.07 Vi ønsker alle Grieg-interesserte en god julefeiring og godt nyttår! Fra denne linken finner du vårt julekort.

04.12.07 Ny Musikks Komponistgruppe har tatt initiativ til Griegileum, der fire komponister har bearbeidet klavermusikk av Grieg. De nye Grieg-stykkene, sendes på NRK P2, 5. og 12. desember.

03.12.07 - Alle har hørt lyden av vann, men jeg ønsker å presentere lyden på en slik måte at den når ut og griper tak i deg på en ny måte, sier Natasha Barrett om sitt bidrag til Sleppet.

Gå til arkiv

Tilbake til Arkivet

Klikk her for å få en utskriftsvennlig version av denne siden.Utskriftsvennlig version