Du er her: Hjem / Hjem /

 
GRIEGWEB I FAGBLADET
09. november 07
Griegweb får oppmerksomhet i læringsmiljøer; onsdag ble en større artikkel publisert i Fagbladet. 
 
Her introduserer Monica Schanche programmet slik:
 
"Med læringsprogrammet Music Delta kan skoleelever lære å skape sine egne musikkvideoer og dele med likesinnede på andre siden av jordkloden. Det nettbaserte musikkprogrammet er verdensledende innenfor digital musikkundervisning, og gir lærere og musikkskoler et unikt verktøy for å inspirere barn og unge til å skape musikk selv".
 
Hele artikkelen i Fagbladet finner du her,
Griegweb på denne siden. 
 
Griegweb er initiert av Grieg Music Education og Grieg 07 og realisert med bidrag fra Sparebankstiftelsen DnBNOR, Bergen kommune og Bergen Filharmoniske Orkester.
 

  Griegmikseren  
Klikk på lenken under komponist for å lage din egen Grieg-komposisjon
  
 
ARKIV:
19.12.07 På nyttårsaften kunne man høre det siste programmet i UNG Grieg. Vi takker NRK for godt samarbeid i Grieg-året!

28.11.07 Søndag 2. desemberkl. 15.30, vil Generasjonskoret/Buolvvat hylle Edvard Grieg og hans musikk på en matiné i Sparebank 1 sin festsal i Tromsø.

21.11.07 Professor Harald Herresthal, som nylig deltok under vårt Grieg/Dreyfus-seminar i Paris er aktuell med utgivelsen av to nye bøker. Les mer her.

20.11.07 G-kraft er i gang, og Erik Bjørnskau i Aftenposten gjorde mandag et intervju med bidragsyterne den første kvelden. Vi har lenket opp til artikkelen.

12.11.07 Japan er det eneste landet utenfor Norge med en egen, nasjonal Griegkomité. I september og oktober gikk flere store Grieg-arrangementer av stabelen. Aftenposten var til stede, les deres rapport her.

Gå til arkiv

Tilbake til Arkivet

Klikk her for å få en utskriftsvennlig version av denne siden.Utskriftsvennlig version