Du er her: Hjem / Hjem /

 
CRAZY OPTIMIST
05. november 07
- Jeg er god på å være en crazy optimist. Vi må gamble litt for å oppnå store ting, sier Andrew Litton i BFO til Olav Gorseth i Bergens Tidende. Gorseth har intervjuet dirigenten i forbindelse med orkestrets USA-turne.
 
Her forteller Litton om utfordringene i å arrangere en såpass omfattende tur - og om sine videre visjoner for orkestret.
 
- Vi bør besøke USA minst hvert tredje år. Det må til hvis vi skal bygge opp et omdømme i USA. Det er jo derfor vi gjør dette. Jeg skal jobbe hardt for å gjøre orkesteret kjent ute i verden, sier Litton til BT.
 
Hele intervjuet finner du her.

"

Andrew Litton
Foto: Steve J. Sherman
  
 
ARKIV:
19.12.07 På nyttårsaften kunne man høre det siste programmet i UNG Grieg. Vi takker NRK for godt samarbeid i Grieg-året!

28.11.07 Søndag 2. desemberkl. 15.30, vil Generasjonskoret/Buolvvat hylle Edvard Grieg og hans musikk på en matiné i Sparebank 1 sin festsal i Tromsø.

21.11.07 Professor Harald Herresthal, som nylig deltok under vårt Grieg/Dreyfus-seminar i Paris er aktuell med utgivelsen av to nye bøker. Les mer her.

20.11.07 G-kraft er i gang, og Erik Bjørnskau i Aftenposten gjorde mandag et intervju med bidragsyterne den første kvelden. Vi har lenket opp til artikkelen.

12.11.07 Japan er det eneste landet utenfor Norge med en egen, nasjonal Griegkomité. I september og oktober gikk flere store Grieg-arrangementer av stabelen. Aftenposten var til stede, les deres rapport her.

Gå til arkiv

Tilbake til Arkivet

Klikk her for å få en utskriftsvennlig version av denne siden.Utskriftsvennlig version