Du er her: Hjem / Hjem /

 
GOD KRITIKK FOR GRIEGSLÅTTENE
29. oktober 07
"Forførende flott" er overskriften på Idar Karevolds anmeldelse av Ingfrid og Åshild Breie Nyhus sin nye  Grieg-CD.
 
"Med saftig anslag, rike nyanser og teft for den griegske egenart plasserer hun seg blant de unge som virkelig har noe på hjertet", skriver han om Ingfrid Nyhus, og om Åshild Nyhus: "Det handler om å ha materialet under huden og høre og formidle egenarten som ligger i ornamenter og betoning. Det gjør hun."
 
Hele anmeldelsen finner du i Aftenposten


 
Ingfrid og Åshild Breie Nyhus på Troldhaugen 
 

 
 
ARKIV:
19.12.07 På nyttårsaften kunne man høre det siste programmet i UNG Grieg. Vi takker NRK for godt samarbeid i Grieg-året!

28.11.07 Søndag 2. desemberkl. 15.30, vil Generasjonskoret/Buolvvat hylle Edvard Grieg og hans musikk på en matiné i Sparebank 1 sin festsal i Tromsø.

21.11.07 Professor Harald Herresthal, som nylig deltok under vårt Grieg/Dreyfus-seminar i Paris er aktuell med utgivelsen av to nye bøker. Les mer her.

20.11.07 G-kraft er i gang, og Erik Bjørnskau i Aftenposten gjorde mandag et intervju med bidragsyterne den første kvelden. Vi har lenket opp til artikkelen.

12.11.07 Japan er det eneste landet utenfor Norge med en egen, nasjonal Griegkomité. I september og oktober gikk flere store Grieg-arrangementer av stabelen. Aftenposten var til stede, les deres rapport her.

Gå til arkiv

Tilbake til Arkivet

Klikk her for å få en utskriftsvennlig version av denne siden.Utskriftsvennlig version