Du er her: Hjem / Hjem /

 
TURNEEN FORTSETTER
19. oktober 07
PUMA - årets unge jazzmusikere 2006 -  samarbeider med støymusiker Lasse Marhaug om å utforske klangsamleren og sampleren Edvard Grieg.
 
Marhaug har samlet lyder fra Bergen, og med live-sampling og improvisasjon skaper Puma og Marhaug nye musikalske landskap.
 
Prosjektet er et samarbeid mellom Grieg 07 og Rikskonsertene, og turnerer festivaler i inn- og utland denne høsten. Den første konserten i serien holdt ensemblet under av markeringen av Griegs 164. Fødselsdag 15.juni på Parkteatret. Videre har de presentert materialet under Nødutgang Festivalen i Bodø 06.07, under Kongsberg Jazzfestival, Alo Festivalen i Lofoten og på Ekkofest i Bergen.
I kveld er altså turen kommet til Blå i Oslo. Få med det konserten kl 22.00! Billetter ved inngangen, kr 70/100
 
Videre planer er konserter under UKA i Trondheim (24.10) og Barentsjazz, Tromsø (01.11) 
  

Puma og Lasse Marhaug  
Foto: Andreas Frøland 
  
 
Puma
FOTO: Anja Elmine Basma
 

Lasse Marhaug
FOTO: www.jazzkammer.no
 
 
 
ARKIV:
19.12.07 På nyttårsaften kunne man høre det siste programmet i UNG Grieg. Vi takker NRK for godt samarbeid i Grieg-året!

28.11.07 Søndag 2. desemberkl. 15.30, vil Generasjonskoret/Buolvvat hylle Edvard Grieg og hans musikk på en matiné i Sparebank 1 sin festsal i Tromsø.

21.11.07 Professor Harald Herresthal, som nylig deltok under vårt Grieg/Dreyfus-seminar i Paris er aktuell med utgivelsen av to nye bøker. Les mer her.

20.11.07 G-kraft er i gang, og Erik Bjørnskau i Aftenposten gjorde mandag et intervju med bidragsyterne den første kvelden. Vi har lenket opp til artikkelen.

12.11.07 Japan er det eneste landet utenfor Norge med en egen, nasjonal Griegkomité. I september og oktober gikk flere store Grieg-arrangementer av stabelen. Aftenposten var til stede, les deres rapport her.

Gå til arkiv

Tilbake til Arkivet

Klikk her for å få en utskriftsvennlig version av denne siden.Utskriftsvennlig version