Du er her: Hjem / Hjem /

 
GROVEN HYLLER GRIEG
16. oktober 07
Sigmund Grovens hyllest til Edvard Grieg utgis snart på plate. Les mer her.
 
–Å gå gjennom Griegs musikk for å lage en slik plate er en glede, men det er vanskelig å gjøre et utdrag som passer til mitt instrument, så a-moll-konserten får dere ikke høre her i kveld, sa Groven til Beate Evensen i Telen om prosjektet.
 
I september og oktober har Groven altså presentert deler av repertoaret, og CD-en kommer i løpet av høsten.
 
Hele artikkelen finner du her


Sigmund Groven
Foto: www.mic.no 
 

 
ARKIV:
19.12.07 På nyttårsaften kunne man høre det siste programmet i UNG Grieg. Vi takker NRK for godt samarbeid i Grieg-året!

28.11.07 Søndag 2. desemberkl. 15.30, vil Generasjonskoret/Buolvvat hylle Edvard Grieg og hans musikk på en matiné i Sparebank 1 sin festsal i Tromsø.

21.11.07 Professor Harald Herresthal, som nylig deltok under vårt Grieg/Dreyfus-seminar i Paris er aktuell med utgivelsen av to nye bøker. Les mer her.

20.11.07 G-kraft er i gang, og Erik Bjørnskau i Aftenposten gjorde mandag et intervju med bidragsyterne den første kvelden. Vi har lenket opp til artikkelen.

12.11.07 Japan er det eneste landet utenfor Norge med en egen, nasjonal Griegkomité. I september og oktober gikk flere store Grieg-arrangementer av stabelen. Aftenposten var til stede, les deres rapport her.

Gå til arkiv

Tilbake til Arkivet

Klikk her for å få en utskriftsvennlig version av denne siden.Utskriftsvennlig version