Du er her: Hjem / Hjem /

 
GRIEG I TJUKT OG TYNT
09. oktober 07
"Det har vore gledeleg å følgje musikarens kloke refleksjonar om balladen og dei til dels tragiske omstenda – Grieg mista begge foreldra med kort tids mellomrom, sleit med ekteskapet og meir – som omgav det. Aller sterkast er det likevel å høre den reint musikalske tolkinga, som løftar det ut av den sentimentaliteten dei private historiene kunne invitere til og ut i langt opnare rom".
 
Dette skriv meldar i Dagsavisen, Astrid Kvalbein om Leif Ove Andsnes CD "Ballad for Edvard Grieg". 
 
Les heile meldinga her 

 
 
 
ARKIV:
19.12.07 På nyttårsaften kunne man høre det siste programmet i UNG Grieg. Vi takker NRK for godt samarbeid i Grieg-året!

28.11.07 Søndag 2. desemberkl. 15.30, vil Generasjonskoret/Buolvvat hylle Edvard Grieg og hans musikk på en matiné i Sparebank 1 sin festsal i Tromsø.

21.11.07 Professor Harald Herresthal, som nylig deltok under vårt Grieg/Dreyfus-seminar i Paris er aktuell med utgivelsen av to nye bøker. Les mer her.

20.11.07 G-kraft er i gang, og Erik Bjørnskau i Aftenposten gjorde mandag et intervju med bidragsyterne den første kvelden. Vi har lenket opp til artikkelen.

12.11.07 Japan er det eneste landet utenfor Norge med en egen, nasjonal Griegkomité. I september og oktober gikk flere store Grieg-arrangementer av stabelen. Aftenposten var til stede, les deres rapport her.

Gå til arkiv

Tilbake til Arkivet

Klikk her for å få en utskriftsvennlig version av denne siden.Utskriftsvennlig version