Du er her: Hjem / Hjem /

 
DET E TIDIG!
28. september 07
I går vart GriegWeb lansert, og NRK Hordland var til stade då Edvard Målsnes og Henrik Sveen testa programmet.
 
I NRK Hordland sin artikkel uttalte dei to 10. klassingane at dei trur programmet kan vere ei styrke for musikkundervisinga i skulen.
 
- Derspm vi skulle hatt noko om korleis eit orkester fungerer kunne det vore veldig nyttig, sa dei til NRK.
 
GriegWeb blir no også ein del av Music Delta, som er Grieg Music Education sin interaktive læringsressurs. Etter haustferien skal alle skular i Bergen få tilgong til denne ressursen slik at dei kan skape musikk i alle sjangrar.
 
Heile artikkelen hjå NRK Hordaland finn du her.  
 
Griegweb er initiert av Grieg Music Education og Grieg 07 og realisert med bidrag frå Sparebankstiftelsen DnBNOR, Bergen kommune og Bergen Filharmoniske Orkester.
 

  Griegmikseren  
Klikk på lenken under komponist for å lage din egen Grieg-komposisjon
  
 
ARKIV:
19.12.07 På nyttårsaften kunne man høre det siste programmet i UNG Grieg. Vi takker NRK for godt samarbeid i Grieg-året!

28.11.07 Søndag 2. desemberkl. 15.30, vil Generasjonskoret/Buolvvat hylle Edvard Grieg og hans musikk på en matiné i Sparebank 1 sin festsal i Tromsø.

21.11.07 Professor Harald Herresthal, som nylig deltok under vårt Grieg/Dreyfus-seminar i Paris er aktuell med utgivelsen av to nye bøker. Les mer her.

20.11.07 G-kraft er i gang, og Erik Bjørnskau i Aftenposten gjorde mandag et intervju med bidragsyterne den første kvelden. Vi har lenket opp til artikkelen.

12.11.07 Japan er det eneste landet utenfor Norge med en egen, nasjonal Griegkomité. I september og oktober gikk flere store Grieg-arrangementer av stabelen. Aftenposten var til stede, les deres rapport her.

Gå til arkiv

Tilbake til Arkivet

Klikk her for å få en utskriftsvennlig version av denne siden.Utskriftsvennlig version