Du er her: Hjem / Hjem /

 
ALLE KAN SYNGE GRIEG
17. september 07
Søndag 23. september er det klart for Grieg-selskapets siste markering i Grieg-året. Sammen med Grex Vocalis og Studio Generations AS arrangerer de da "Alle kan synge Grieg" i Oslo Konserthus.

Grex Vocalis lanserer sin nye Grieg-CD og vil opptre både som damekor, mannskor og blandet kor. Solist er tenoren Magnus Staveland.

Rut Tellefsen vil resitere ”Bergljot” akkompagnert av Einar Steen-Nøkleberg.
Inger Elise Reitan akkompagnerer ”Alle-kan-synge-koret” og vil også spille firhendig med Nøkleberg. Publikum vil også få være med å synge noen Grieg-sanger tilslutt i konserten.

Carl Høgset startet i 2002 sangkurset ”Alle kan synge” for folk som hevder at de ikke kan synge. Kurset er blitt veldig populært og teller i høst over 450 deltagere. Alle disse vil stå på scenen i Konserthuset og fremføre noen av Griegs sanger, som bl.a. ”Ved Rondane” og ”Jeg elsker dig” med kontratenoren Rasmus Høgset som solist.

Konserten går av stabelen i Oslo Konserthus kl 18.00.

 
Carl Høgset dirigerer "Alle kan synge Grieg"
 
 
ARKIV:
19.12.07 På nyttårsaften kunne man høre det siste programmet i UNG Grieg. Vi takker NRK for godt samarbeid i Grieg-året!

28.11.07 Søndag 2. desemberkl. 15.30, vil Generasjonskoret/Buolvvat hylle Edvard Grieg og hans musikk på en matiné i Sparebank 1 sin festsal i Tromsø.

21.11.07 Professor Harald Herresthal, som nylig deltok under vårt Grieg/Dreyfus-seminar i Paris er aktuell med utgivelsen av to nye bøker. Les mer her.

20.11.07 G-kraft er i gang, og Erik Bjørnskau i Aftenposten gjorde mandag et intervju med bidragsyterne den første kvelden. Vi har lenket opp til artikkelen.

12.11.07 Japan er det eneste landet utenfor Norge med en egen, nasjonal Griegkomité. I september og oktober gikk flere store Grieg-arrangementer av stabelen. Aftenposten var til stede, les deres rapport her.

Gå til arkiv

Tilbake til Arkivet

Klikk her for å få en utskriftsvennlig version av denne siden.Utskriftsvennlig version